POZNATA VODITELJICA DOBILA OTKAZ: Odbila se vakcinisati

Kaže da, uprkos svojoj odluci, i dalje poštuje odluke pojedinaca da se vakcinišu te da je ona preboljela COVID-19.

  • Show

  • 09. Okt. 2021  09. Okt. 2021

  • 5

Voditeljica Meggan Gray vodila je emisiju "Good Morning Mississippi", no smijenjena je jer se odbila vakcinisati, piše "Daily Mail".

.Želim vas obavijestiti da iskreno ne znam kakva me budućnost čeka što se tiče moje karijere na WLOX-u. Samo sam osjećala da trebam iskoristiti ovu priliku i reći vam hvala što ste me puštali u vaše domove posljednjih nekoliko godina, rekla je Meggan u emisiji u četvrtak, piše “Daily Mail”.

WLOX je, inače, virtualni televizijski kanal koji je u vlasništvu Grey televizije i Meggan je tamo radila 18 godina, od čega je 14 godina vodila jutarnje vijesti. U petak je bio prvi dan da nije bila za stolom voditelja. U emisiji nije objasnila razlog svog otkaza, ali se zato oglasila na Facebooku.

-Otac me uvijek učio, integritet je činiti pravu stvar čak i kad niko ne gleda. Uvijek sam živjela po tome, ali u ovom slučaju puno ljudi me gleda. Zato se osjećam prisiljenom reći istinu i objasniti zbog čega me više nećete viđati na WLOX-u. Nisam vakcinisana i zato više ne ispunjavam uslove za zapošljavanje na Grey televiziji, odnosno bilo kojoj njihovoj stanici – napisala je Meggan.

Kaže da, uprkos svojoj odluci, i dalje poštuje odluke pojedinaca da se vakcinišu te da je ona preboljela COVID-19.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...