ŽARKO PUHOVSKI O PREDSJEDNIKU HRVATSKE: "Milanović je među najgorim..."

"Milanović bi doista želio biti šef države kome niko ne može reći šta da radi", kaže Puhovski

  • Regija

  • 09. Okt. 2021  

  • 2

Žarko Puhovski u Novom danu na N1 Hrvatska se, među ostalim, osvrnuo i na Zorana Milanovića.

Rekao je kako je sramota da su ga iz HND-a zvali kao počasnog gosta:

“Milanović bi doista želio biti šef države kome niko ne može reći šta da radi. Ono što je bilo jako neugodno jučer je da su iz HND-a kao počasnog gosta, na skup Evropske federacije novinara, pozvali Milanovića koji je uz Orbana i Borisova, vjerovatno među najgorim medijskim predatorima među političkim vođama u EU. To je velika sramota za HND i jadnu Maju Sever koju sada Zoran Milanović hvali, to je najgore što se može novinaru dogoditi”, rekao je.

Dodaje i kako je nakon toga na pressici pokazao da je to doista tako kada se raspravljao s novinarkom, te joj rekao bi joj bilo pametnije da skine masku, kako bi on znao sa kime priča.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...