IGOR STOJANOVIĆ PORUČIO DODIKU: "Ti si moj najveći NEPRIJATELJ"

"Antidržavna politika Milorada Dodika zajedno sa strankama opozicije iz RS-a mora imati državnički odgovor. A nikako jednonacionalni ili Bošnjački.", napisao je zastupnik SDP-a.

  • Mini market

  • 09. Okt. 2021  

  • 0

Zastupnik SDP-a u Skupštini Kantona Sarajevo, Igor Stojanović, oglasio se povodom poteza koje u posljednje vrijeme povlači član Predsjedništva BiH Milorad Dodik. 

Naime,  Dodik je najavio radikalne poteze koji se tiču povlačenja saglasnosti za VSTV, Oružanih snaga BiH, te formiranje Vojske RS, kao i uspostava granica ovog bh. entiteta.

"Antidržavna politika Milorada Dodika zajedno sa strankama opozicije iz RS-a mora imati državnički odgovor. A nikako jednonacionalni ili Bošnjački. 

U vremenu kada institucije BiH ne mogu sankcionisati državni udar iz RS-a, moram reći da je Milorad Dodik moj najveći neprijatelj", napisao je Stojanović.

On je dodao i ovo: 

"I za svaki akt koji je najavio, na suprotnim smo stranama.

Država BiH iznad Dodika i svakog onog ko misli da je nešto važnije od Države BiH. I protiv svakog ko misli da može "odnijeti" dio teritorije."

Antidržavna politika Milorada Dodika zajedno sa strankama opozicije iz RS-a mora imati državnički odgovor. A nikako...

Objavljuje Igor StojanovićSubota, 9. listopada 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...