PUN POGODAK: Lejla Filipović uvijek privlači pažnju, ovaj put… (FOTO)

Crna suknja imala je vrlo visoki raspor te razotkrila Lejline manekenske noge prekrivene crnim mrežastim čarapama.

  • Žena

  • 09. Okt. 2021  09. Okt. 2021

  • 0

Lejla Filipović uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, a svoja izdanja rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. Nedavno je podijelila i vrlo nosivu street style kombinaciju koju je dobila mnoštvo komplimenata.

Leja Filipović objavila je na Instagramu fotografiju iz jednog zagrebačkog restorana na kojoj pozira u jednostavnoj kombinaciji sastavljenoj od tople veste i crne suknje.

Crna suknja imala je vrlo visoki raspor te razotkrila Lejline manekenske noge prekrivene crnim mrežastim čarapama.

Mrežaste čarape zavodljivi su modni dodatak koji se počeo nositi još na početku 20. vijeka. Tada se povezivao s plesačicama kankana u kultnom Moulin Rougeu, ali i zabavljačicama u Las Vegasu, navodi Zadovoljna.hr.

Mrežaste čarape u drugi su plan bacile i Lejline trendovske čizmice – bajkerski kožni model naglašenih ravnih potplata brenda Karl Lagerfeld, koje su vrlo popularne među slavnim damama širom svijeta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...