„PUNAC JE ZABRANIO DJECI, NIŠTA PRIJE BRAKA…“: Petar Grašo po prvi put progovorio o vezi sa 14 godina mlađom Hanom Huljić

Nakon brojnih spekulacija o ljubavnoj vezi oglasio se i splitski pjevač.

  • Estrada

  • 12. Okt. 2021  

  • 1

Ubrzo nakon vijesti da su pjevač Petar Grašo (45) i Hana Huljić (30) u vezi, krenuli su tračevi da je mlada pjevačica trudna.

Međutim, Grašo je za Tportal demantirao glasine te po prvi put prokomentirao njihovu romansu.

- Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita, rekao je pjevač kroz smijeh.

- Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka, našalio se Grašo.

24sata

Izvor: Instagram

Huljić je nedavno dao "blagoslov" vezi svoje kćeri i svog dugogodišnjeg prijatelja.

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni, rekao je Huljić za Večernji list.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...