AKO NAPRAVI JEDAN POGREŠAN KORAK: Amal Clooney u haljini koja izaziva nevolje (FOTO)

Dok je hodala, dugačka haljina zapela joj je za cipelu, zbog čega je Amal trebala pomoć asistenta, a pomogao joj je i suprug pridržavajući je dok je asistent popravljao haljinu.

  • Žena

  • 12. Okt. 2021  

  • 0

George Clooney trenutno promoviše svoj novi film "The Tender Bar", koji je režirao, a Ben Affleck se pojavljuje u glavnoj ulozi. To je druga auradnja Clooneyja i Afflecka nakon filma "Argo" iz 2012., kojeg je Ben režirao, a George producirao.

"The Tender Bar" prikazan je i na Filmskom festivalu u Londonu, a Clooney se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Amal.

Amal Clooney zablistala je u bijeloj haljini koja odiše glamurom starog Hollywooda. Svjetlucava kreacija modne kuće 16Arlington šivana je po mjeri te ima elegantne nabore na predjelu struka i šlep, a 43-godišnja advokatica za ljudska prava kombinovala ju je uz salonke boje bjelokosti. Uz haljinu je nosila i bijeli šal od perja, savršen dodatak za još malo glamura, kao i viseće naušnice visoka sjaja.

Amal Clooney u haljini modne kuće 16Arlington na premijeri filma The Tender Bar u Londonu - 1  

Besprijekoran dojam Amal Clooney na crvenom tepihu Filmskog festivala u Londonu ipak je bio malčice narušen nakon što je doživjela malu nezgodu. Naime, dok je hodala, dugačka haljina zapela joj je za cipelu, zbog čega je Amal trebala pomoć asistenta, a pomogao joj je i suprug pridržavajući je dok je asistent popravljao haljinu.

Bez obzira na ovu modnu nezgodicu, lijepoj Amal osmijeh nije silazio s lica, kao ni njezinu suprugu Georgeu, piše Zadovoljna.hr.

Amal Clooney u haljini modne kuće 16Arlington na premijeri filma The Tender Bar u Londonu - 5

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...