GEORGE CLOONEY PROGOVORIO O SUPRUZI AMAL: Sjajna je u svom poslu, ali jednu stvar je bolje da ne radi…

Slavni glumac i odvjetnica, koji su se vjenčali 2014., roditelji su 6-godišnjih blizanaca Elle i Alexandera.

  • Show

  • 13. Dec. 2023  

  • 0

Iako svojim izgledom često zasjeni svog supruga Georgea Clooneyja, ispostavilo se da lijepa Amal Clooney nije "nimalo dobra kuharica".

Prema Page Sixu, 62-godišnji glumac nedavno se našalio da su njezine vještine u kuhinji toliko loše da mogu "ubiti cijelu porodicu".

- Moja supruga je briljantna odvjetnica, jedna od najvećih svjetskih odvjetnica, no bolje da ja kuham jer postoji mogućnost da ćemo svi umrijeti - rekao je u intervjuu tokom premijere Amazonovog filma "The Boys in the Boat" u Los Angelesu, koji je režirao i producirao. Na pitanje što on i poznata odvjetnica imaju na jelovniku za nadolazeće blagdane, George je otkrio da će ove godine pripremiti "malu božićnu puricu", sličnu onoj koju je napravio za Dan zahvalnosti.

IMALI DOBAR RAZLOG: George i Amal Clooney u Veneciju su stigli prije svih  (FOTO) | Slobodna Bosna

Slavni glumac i odvjetnica, koji su se vjenčali 2014., roditelji su 6-godišnjih blizanaca Elle i Alexandera.

Što se tiče odnosa s djecom, tokom hoda crvenim tepihom novinari su ga pitali razumiju li djeca ko im je otac.

- Nemaju pojma. Jedan od klinaca u školi rekao je našem sinu da sam slavan. Kasnije, moj sin me upitao ‘Tata, šta je slavan?‘ - prepričao je Clooney.

Inače, slavni glumac i libanonsko-britanska odvjetnica specijalizirana za međunarodno pravo i ljudska prava aktivni su i u polju politike i društveno-ekonomske tematike. Žele da njemački tužitelji istraže zločine koje su u Ukrajini počinile ruske snage, uključujući i raketni napad na Odesu. Iz fondacije The Clooney Foundation for Justice (CFJ) kažu kako su tužbu podnijeli u Njemačkoj jer "ta zemlja ima ono što je poznato kao apsolutna i univerzalna jurisdikcija".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...