POZNATA SIMPATIZERKA SNSD-a PODRŽALA PAVLOVIĆA: "Još nije kraj..."

Volimo te gradonačelniče, napisala je Silvana Marić.

  • Vijesti

  • 12. Okt. 2021  12. Okt. 2021

  • 3

Silvana Marić, simpatizerka SNSD-a, koja je ljetos došla u fokus javnosti nakon skupa SNSD-a na kojem se fotografirala sa ministrima u Vladi RS Alenom Šeranićem, Draganom Lukačem i direktorom UKC RS Vladom Džajićem, pružila je podršku na društvenim mrežama gradonačelniku Prijedora u ostavci Daliboru Pavloviću, također kadru SNSD-a.

-Još nije kraj. Volimo te gradonačelniče – napisala je Silvana Marić na Facebooku uz fotografiju kako u ruci drži transparent na kojem piše “Ostavka NE”.

Podsjetimo, gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović je u centru skandala nakon što su u javnost procurile skandalozne fotografije, a što je na kraju rezultiralo i podnošenjem ostavke koju je jučer uputio u CIK.

Još nije KRAJ.... Volimo te GRADONAČELNIČE

Objavljuje Silvana MarićNedjelja, 10. listopada 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...