NURMAGOMEDOV ODUŠEVLJEN RONALDOM: "Uvijek mi nazove selam, jer on razumije..." (VIDEO)

Poznato je i da je religija važan dio Khabibovog života, ali je ovaj bivši UFC borac poručio da o tome ne priča previše s Portugalcem.

  • Show

  • 12. Okt. 2021  12. Okt. 2021

  • 0

Od ranije je poznato da su Khabib Nurmagomedov i Cristiano Ronaldo u prijateljskim odnosima.

Khabib je nedavno bio i na meču koji je Ronaldov Manchester United igrao protiv Evertona.

Poznato je i da je religija važan dio Khabibovog života, ali je ovaj bivši UFC borac poručio da o tome ne priča previše s Portugalcem. No, poručio je i da mu Ronaldo uvijek kaže “selam alejkum” i da mu govori stvari poput “inšallah” što je, zasigurno, izazvalo šimpatije muslimana širom svijeta prema fudbaleru Manchester Uniteda.

“Ronaldo mi uvijek nazove selam i govori 'inšallah'. On razumije religiju. Mislim da on vjeruje u svoju religiju, a ja u svoju. Kada upoznam ljude, nikad ih ne pitam kojoj religiji pripadaju. To nije primjer dobrog muslimana. Ako neko vjeruje, to je njegova odluka. Nikad nisam pričao s njim o tome”, rekao je Khabib.

(Sportske.ba)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...