„JE**LI STE VI NAMA NANU, TEŠKO DA NAS IŠTA VIŠE MOŽE SPASITI…“: Društvene mreže gore, Tegeltijino srbovanje naglo prestalo kada se „ukazao“ Mektić

Novi žestok okršaj starih znanaca na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 14. Okt. 2021  14. Okt. 2021

  • 1

U glavnim ulogama bili su bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, a danas državni parlamentarac Dragan Mektić i bivši predsjednik VSTV-a, a danas savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Milan Tegeltija.

Tegeltija je na društvenim mrežama komentirao najnovije događaje na Kosovu.

-Gledajte, narode Republike Srpske na Kosovu i Metohiji, gledajte šta se dešava našoj braći i sestrama, gledajte, o, vi mudraci iz PDP-a i SDS-a. Od ovakvih stvari nas u BIH čuva samo Republika Srpska sa svim njihovim nadležnostima. Podrška za našu braću i sestre na KiM -u i Srbiji“, poručio je Tegeltija.

No, nije dugo trebalo da stigne oštar odgovor s druge strane.

-Je**li ste vi nama nanu, teško da nas išta više može spasiti.

Mi mudraci, a vi pravi Srbi krenuli na Kosovo da branite srpski rod. Pretpostavljam ti si već u rovu, odgovorio je Mektić.

Rasprava se rasplamsala i o drugim temama.

-Kad se baviš politikom ipak moraš znati činjenice. SNSD nije glasao za PDV. Odgovor o prenosu nadležnosti za VSTS potpisao je Dragan Mikerević 2004. OBA i Oružane snage Mladen Ivanić itd. Strašan je politički dilentanizam i neznanje u SDS-u, poručio je nervozni Tegeltija.

-Jesi li ti prolupao ili stvarno ne znaš. Od 13.01.2003. godine je Savjet ministara kojim je presjedavao Adnan Terzić (ja bio zamjenik ministra). SNSD je glasao za PDV, uzvratio je Mektić, nakon čega je završila rasprava.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...