A, SADA, SPEKTAKL: UEFA odredila potencijalne protivnike Bosne i Hercegovine u Ligi nacija, "Zmajevi" među nositeljima...

Bosna i Hercegovina će sljedeće sezone igrati u okviru Lige B Lige nacija, a UEFA je odredila potencijalne protivnike naše selekcije. 

  • Sport

  • 16. Okt. 2021  16. Okt. 2021

  • 2

"Zmajevi" će imati ulogu nositelja i bit će smješteni u prvi šešir zajedno sa selekcijama Ukrajine, Švedske i Islanda, a mogući protivnici na žrijebu 16. decembra su:

Prvi šešir: Ukrajina, Švedska, Island, BiH.
Drugi šešir: Finska, Norveška, Škotska, Rusija.
Treći šešir: Izrael, Rumunija, Srbija, Republika Irska.
Četvrti šešir: Slovenija, Albanija, Armenija, Crna Gora.

Treće izdanje Lige nacija će biti igrano u junu i septembru 2022. godine. U junu su na programu četiri kola, a u devetom preostala dva.

Prvo kolo je na rasporedu 2. juna, a posljednje 27. septembra.

Koga god da reprezentacija izvuče u Ligi nacija, nema sumnje da će to biti utakmice za pamćenje.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...