FOTOGRAFIJE SA VJENČANJA TRANSRODNE PJEVAČICE U MOSTARU: Elektra Elit se poslije braka sa ženom udala u Mostaru, a evo ko je MLADOŽENJA

Ovom činu prisustvovalo je oko 200 zvanica, koji su bili uz Elektru uz njen najvažniji trenutak i životni preokret.

  • Estrada

  • 17. Okt. 2021  17. Okt. 2021

  • 0

Transrodna pjevačica Elektra Elit privlači pažnju od kako se pojavila na javnoj sceni, jučer se udala u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića, a ovo su ekskluzivne fotografije sa vjenčanja.

Pjevačica je prije tri dana iz Ciriha doputovala u Sarajevo, gdje je odsjela sa prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizovano u Mostaru, piše Blic.

Ovom činu prisustvovalo je oko 200 zvanica, koji su bili uz Elektru uz njen najvažniji trenutak i životni preokret.

Podsjetimo, Elektra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pjevačica je dobila apsolutnu podršku svoje porodice, a bivša supruga joj je najbolja priteljica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...