OBUĆINA NE POPUŠTA PREDSJEDNIKA SRBIJE: "Mali Vučić sa Kosova upisao je pobedu, a veliki već danas počeo da se izvinjava i moli ko Boga zapadne sile..."

Novinarka Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria ponovo je "bocnula" predsjednika Srbije.

  • Regija

  • 18. Okt. 2021  

  • 0

-Dobro veče. Prethodne nedelje testiran je uticaj. Pali su svi: i predsednik, i Dijana i Levijatan i Srbi sa Kosova, poručila je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria, te dodala:

-Položili jedino Kurti i Milan Radoičić. Obojica su vlast više od Vučića.

Njegov uticaj završio se TV prenosom iz Raške i pesmom iz Kraljeva. Uzalud je predsednik potom pevao, da su krivi Britanci, da podržavaju onog što u kampanji ne preza od sile.

Mali Vučić sa Kosova upisao je pobedu, a veliki već danas počeo da se izvinjava i moli ko Boga zapadne sile da se uzdrže.

Šta će da peva Dijana Hrkalović – ima 30 dana da razmisli. Odrekne li se Nebojše – vratiće joj i zaplenjene pare i uticaj na Instagramu.

Poželjno je uhapsiti Nebojšu pred izbore, a dotad ga roštiljati. Jaka ljubav sa Instagrama testira se u centralnom zatvoru.

Jaka ljubav Levijatana ka srcu Srbije pala je u laboratoriji. Dogodine u Prizrenu sprečio je PCR test.

I na kraju, pali su i Srbi sa Kosova. I danas su kao u čoporu išli na masovno glasanje.

Svi osim one dvojice koji su stikere sa kola stavili na usta. I poručili odavno su nam usta zapušili – vreme je da progovorimo. Šteta i oni su bez uticaja, poručila je Jelena Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...