ZAPREPASTIO ŽIRI I PUBLIKU: Pogledajte fenomenalni nastup u „Supertalentu“ mladića porijeklom iz Hercegovine, niko nije vjerovao da je ovo moguće…

Na početku je kazao kako radi u kompaniji koja se bavi proizvodnjom aluminijskih profila, ali kada je uzeo mikrofon u ruke, svi su ostali zatečeni.

  • Show

  • 18. Okt. 2021  

  • 0

Mark Bagarić je 27-godišnjak koji obožava pjevanje. Rođen je u Berlinu, porijeklom iz Hercegovine, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini.

Na početku je kazao kako radi u kompaniji koja se bavi proizvodnjom aluminijskih profila, ali kada je uzeo mikrofon u ruke, svi su ostali zatečeni.

„Iz one ljušture izađe ovo! Najljepši glas, boja, ono čudo! Mark, jeste li vi svjesni kako vi pjevate?! Nijedna žena ne bi odbila da ima ovakvog muškarca koji bi joj tu i tamo zapjevao“, komentirala je članica žirija Maja Šuput, a Martina Tomičić nije mogla izdržati te dodala: „Udana sam, imam dvoje djece, ali sam se malčice zaljubila“.

„Meni je u Supertalentu super ta stvar što kada ne očekuješ od kandidata da razvali, a on razvali i znaš da nije dobio pravu priliku jer više nije mladi muzičar, mađioničar ili nešto i da bi mu baš dobro došao jedan poticaj. Tako sam ja nešto razmišljao i o alu vratima, naravno, i odlučio sam vama dati jedan mali poticaj“, rekao je Janko Popović-Volarić i dao Marku „Zlatno dugme“, što automatski znači i prolazak u finale „Supertalenta".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...