PA, DA SE NAZDRAVI: Dodik: "Ja i Komšić smo u kabinetu pili rakiju"; Komšić: "Tačno, proslavljali smo ANP"

Milorad Dodik danas je u Istočnom Sarajvu komentarisao "zabavu" koju je priredio za na koju je doveo harmonikaša i s kolegama pio viski.

  • Politika

  • 18. Okt. 2021  18. Okt. 2021

  • 9

"Niko ovdje ne priziva sukobe, osim nekih bolesnih glava. Neka Komšić utvrdi ko. Bile su lijepe pjesme, 'Romanija', 'Srpkinja je mene majka rodila' i još neke pjesme. Pjevao sam svojoj majci, šta je tu problem, šta se tu dešava? Šta je nenormalno, to što smo normalni?", rekao je Dodik I dodao:

"Gdje piše da ne smije hamornikaš ući u kabinet? Gdje piše da se ne smije pjevati ili da ja ne smijem imati alkoholno piće u kabinetu, kao kod Džaferovića. Evo, ja i Komšić smo u Džaferovićevom kabinetu pili rakiju prije nekoliko mjeseci", kazao je Dodik.

Na ovo je krarko za Vijesti.ba reagirao predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.

"To je tačno! On je tada donio svoju rakiju da nazdravimo povodom potpisivanja ANP-a", rekao je Komšić.

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...