SEVERINA SE "POHVALILA": “Dobila sam još jednu plavu koverticu…” (FOTO)

"Kuća preko puta moje zgrade na kojoj je kamera koja snima moju zgradu također je u vlasništvu”čovjeka koji me tuži, ali su fiktivni vlasnici izvjesna braća Matić", piše pjevačica.

  • Show

  • 19. Okt. 2021  

  • 0

Severina je na Instagramu objavila nove tužbe koje je primila od Milana Popovića.

Uz fotografije papirologije objavila je i poduži tekst.

alt

"Dobar dan ekipa, kako je? Kod mene sve po starom. Dobila sam još jednu plavu koverticu …ordinari tjusdej, reklo bi se. Čovjek koji me tuži je isti onaj čovjek koji je dao demantij da nije bjesomučno dizao tužbe protiv mene. I da ih nije bilo 60.Točno. Od 2019., ta se brojka popela na više od 70", piše Severina.

Dalje navodi da čovjek koji je tuži bjesomučno u Hrvatskoj, tužio ju je i u Srbiji da joj se potpuno oduzme skrbništvo?

"Viši sud u Srbiji je to odbacio. Sad je poslao prijedlog ili tužbu (ko će više znat) za nedozvoljeno objavljivanje njegove adrese iako je ta adresa i kuća ne samo izlazila u medijima, nego je “čovjek koji me tuži “iz te iste kuće davao brojne intervjue. Kuća iz koje je davao intervjue i uvjerio sve da u njoj i živi bila je pod zaštitom grada Zagreba, ali je “čovjek koji me tuži “nekako od prošle vlasti grada Zagreba dobio dozvolu za rušenje iste. Osim toga vlasnik te kuće je neka firma na Cipru pa ne znam zašto me tuzi onaj koji me tuži? Izašlo je nebrojeno medijskih natpisa o tome da je pokupovao “pola Hrvatske”i sve su lokacije medijski otkrivene. Kuća preko puta moje zgrade na kojoj je kamera koja snima moju zgradu također je u vlasništvu”čovjeka koji me tuži, ali su fiktivni vlasnici izvjesna braća Matić. Ladislav Matic je pak prijavljen da je zaposlen i prijavljen na adresi u firmi “čovjeka koji me tuži….Kako to? Kako to?", navodi se u Severininoj objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...