HEROJ SVIH NAVIJAČA U SVIJETU: "Pivski rekorder" oduševio je sve, a snimak je obišao svijet (FOTO)

23-godišnji muškarac na tribinu je odjednom ponio čak 48 (!!) piva i odmah postao hit na internetu

  • Šareni svijet

  • 19. Okt. 2021  

  • 0

Nogomet i pivo (čitaj alkohol, no prije svega pivo) idu ruku pod ruku, to je stara svima znana priča. Tu je staru istinu doslovno do savršenstva razvio i potvrdio navijač nizozemskog Twentea koji je vjerojatno novi svjetski rekorder po broju piva koje je u jednom mahu u rukama odnio na tribinu.

Neimenovani je 23-godišnji muškarac na tribinu odjednom ponio čak 48 (!!!) piva, instantno je postao hit na internetu, mnogima koji su ga vidjeli na društvenim mrežama postao je "heroj s nemogućom koncentracijom".

Mjesto radnje je stadion Twentea, kluba čiji je sponzor pivovara "De Grolsch Veste", a vrijeme radnje utakmica Twentea protiv Willema. "Heroj" koji je zaslužio bogatu nagradu spomenute pivovare lakonski je objasnio situaciju u kojoj se našao:

"Uvijek idem na utakmice s prijateljima; svaki put neko od nas ima zadatak donijeti piće. Bio je red na mene, nisam želio stalno stajati u redu i čekati. Sve sam pive ponio odjednom".

Bilo je malo "frkovito" dok sam išao niz stepenice, no sve se završilo "happyendom", pojasnio je sretni, a prije svega spretni pivopija s fotografija koje su obišle svijet.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...