KONAKOVIĆ O IMENOVANJU KAJGANIĆA: "Tuga, bijeda i sramota"

"Na čelu je posebnog Odjela za ratne zločine za koji svi zajedno tvrdimo da progoni generale, komandni kadar i borce Armije RBiH”.

  • Politika

  • 20. Okt. 2021  20. Okt. 2021

  • 5

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković reagirao je na imenovanje Milanka Kajganića za vršioca dužnosti glavnog tužitelja Tužilaštva BiH.

On kaže da ovo imenovanje dokazuje još jedno poniženje koje je Bošnjacima priredila SDA, prenosi Raport.ba.

“Na čelo Tužilaštva BiH došao je tužilac koji je podigao optužnice i procesuira Dudakovića, Dreković... Na čelu je posebnog Odjela za ratne zločine za koji svi zajedno tvrdimo da progoni generale, komandni kadar i borce Armije RBiH”, naveo je Konaković.

On ističe da je Kajganić kadar odan bivšem šefu VSTV-a, a sad savjetniku Milorada Dodika, Milanu Tegeltiji.

“Slovi za kadar odan Milanu Tegeltiji. Jadna, čemerna, kukavička i bezidejna politika SDA ponižava nas zadnjih godina tako kako nas nikad niko nije ponižavao. Spremni da u zaštiti svog kriminala trguju čim stignu, a mozga nemaju!

Tuga, bijeda, sramota”, naveo je Konaković na Facebooku.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...