BARCELONA NAPRAVILA POSAO DECENIJE: Pao je novi potpis i nova rekordna odšteta...

Katalonski velikan objavio sjajne vijesti.

  • Sport

  • 21. Okt. 2021  

  • 0

Naime, Ansu Fati potpisao je novi ugovor s klubom do ljeta 2027. godine. Mnogi 18-godišnjeg tinejdžera smatraju nasljednikom Lionela Messija u Barceloni, a ovakva je vijest sjajna za fanove budući mu je ugovor istjecao na ljeto.

Iako mu je tek 18 godina Fati nije samo veliki talent i Barcelonina budućnost, već je sada vitalan dio tima Ronalda Koemana i on će narednih godina biti nosioc igre Katalonaca. Pojedini španjolski mediji su potez Barcelone prozvali poslom desetljeća katalonskog kluba.

Valja istaknuti da će poput ranije Pedrija i Fati u ugovoru imati odštetnu klauzulu u iznosu od milijardu eura, dakle potencijalnim udvaračima bit će ga jako teško, ako ne i nemoguće kupiti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...