DETALJI KRVAVE PLJAČKE: Ko je muškarac iz BiH koji je osumnjičen za razbojništvo u Crnoj Gori

Radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak im se suprostavio i tom prilikom jedan od razbojnika ga je upucao u grudi. Mrdak je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda.

  • Hronika

  • 21. Okt. 2021  21. Okt. 2021

  • 0

Uz navođenje inicijala osumnjičenog, MUP RS saopštio je da je Stojan Albijanić (27) uhapšen u Bileći u okviru međunarodne policijske akcije zbog sumnje da je učestvovao u razbojništvu počinjenom u Crnoj Gori.

Trojica maskiranih i naoružanih razbojnika juče ujutru su opljačkali blindirano vozilo koje je dovezlo novac u poštu u Nikšiću. Prema nezvaničnim informacijama ukradeno je oko 400.000 eura.

Tom prilikom razbojnici su ih napali i poprksali biber sprejom i udarali kundakom.

Radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak im se suprostavio i tom prilikom jedan od razbojnika ga je upucao u grudi. Mrdak je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda.

Razbojnici su pobjegli džipom registarskih oznaka BiH, a koji je kasnije pronađen zapaljen.

Prema saznanjima Srpskainfo, policija je intezivno radila na ovom slučaju i došlo se do informacije da je sa razbojništvom povezan Albijanić i on je rano jutros uhapšen.

On do sada nije bio poznat po nekim teškim krivičnim djelima.

MUP Republike Srpske saopštio je da se uhapšeni Albijanić može dovesti u vezu i sa krađom automobila u Derventi koja je počinjenau noći 7/8. septembar ove godine. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...