SPECIFIČAN UDES U BIH: Putničkim automobilima naletili na krdo divljih svinja i ubili njih šest

Pravo je čudo da vozači nisu teže povrijeđeni, očevici ovog događaja, jer je udar bio jak a mogućnost da izbjegnu svinje na putu, gotovo nikakva.

  • Hronika

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 0

Dvojica vozača lakše su povrijeđena, a dva automobila uništena prošle noći oko 23 sata, kada su na auto-putu blizu Nove Topole kod Bosanske Gradiške udarili u krdo divljih svinja, potvrdili su za Srpskainfo u Policijskoj upravi Gradiška, navodeći detalje.

Ovaj nesvakidašnji peh na putu imali su Alija Turalić (33) iz Živinica koji je upravljao putničkim automobilom “Audi” i Nebojša Stojanović (32) iz Čelinca, vozač “Volswagena”.

Oni su zbrinuti u Hitnoj službi gradiškog Doma zdravlja, te pušteni na kućni oporavak.

Pravo je čudo da vozači nisu teže povrijeđeni, rekli su za Srpskainfo, očevici ovog događaja, jer je udar bio jak a mogućnost da izbjegnu svinje na putu, gotovo nikakva.

Od sedam svinja, čak šest je stradalo, što jasno govori o silini udara.

Nejasno je gdje i na koji način su svinje ušle u zonu auto-puta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...