UOČI VAŽNOG SASLUŠANJA: Bisera Turković razgovarala s američkim kongresmenom o ulozi...

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković razgovorala je sa kongresmenom Danom Meuserom, a uoči važnog saslušanja u Komitetu za vanjske poslove Kongresa o ulozi SAD na Zapadnom Balkanu.

  • Politika

  • 23. Okt. 2021  23. Okt. 2021

  • 1

Saslušanje će biti održano 26. oktobra u Komitetu čiji je Meuser, član, a učestvovat će, između ostalih, zamjenik pomoćnika državnog sekretara Gabriel Escobar.

Bilo je riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH, ulozi međunarodne zajednice, prenosi Hayat.ba, kao i o napretku naše zemlje ka Evropskoj uniji i NATO-u.

Istaknuto je da SAD ima kontinuitet podrške BiH te da je od ključne važnosti očuvati stabilnost BiH, regije Zapadnog Balkana, ali i cijele Evropske unije.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...