"SAPUNICA" SE BLIŽI KRAJU: Salah potpisuje historijski ugovor

Mohamed Salah igra u nevjerovatnoj formi, ali posljednjih mjeseci postavljalo se pitanje kakva je njegova sudbina na Anfieldu.

  • Sport

  • 23. Okt. 2021  23. Okt. 2021

  • 0

Vlasnici Redsa ne žele da povećaju platu Egipćaninu, ali čini se da su došli u pat poziciju i Salah bi uskoro mogao potpisati novi ugovor kojim će postati najplaćeniji fudbaler u historiji kluba i jedan od najplaćenijih generalno u fudbalskom svijetu.

Salah sa Liverpoolom ima ugovor do 2023. godine, a prema novom, trebao bi zarađivati oko 400.000 funti sedmično, što je i tražio njegov agent Ramy Abbas.

Tako će vodeća struktura tima sa Anfielda biti pred zidom. Navijači su sve glasniji, traže da se Salahu ponudi novi i veći ugovor, a obzirom na partije kakve pruža ni pomenuta cifra neće izazvati glavobolje pristalicama Redsa, tako da su vlasnici došli do trenutka gdje će vjerovatno pogaziti riječ i Egipćaninu ponuditi historijski ugovor kada je u pitanju jedan od najtorfejnijih klubova današnjice.

Inače, Salah je ove sezone na 11 utakmica u svim takmičenjima postigao 12 golova i upisao četiri asistencije.

(SportSport.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...