“KAO NOVA”: Na prodaju korištena maska Aleksandra Vučića, oglas vidjelo...(FOTO)

Koliko je ta maska nesvakidašnja i skupocjena, s obzirom da se rijetko viđa na licu Vučića, vidi se po cijeni koju je prodavac ponudio – 1.500 eura.

  • Šareni svijet

  • 23. Okt. 2021  

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić vrlo rijetko se, uprkos epidemiološkoj situaciji sa koronavirusom koja se i nakon skoro dvije godine ne poboljšava, već je naprotiv sve lošija, može vidjeti da poštuje mjere koje je propisao Krizni štab, a jedna od njih je nošenje zaštitne maske. To je iskoristio jedan snalažljivi Zemunac koji je Vučićevu masku, kao raritet, ponudio na prodaju.

Naime, na poznatom sajtu za kupovinu i prodaju u Srbiji „KupujemProdajem“, osvanuo je oglas u kome se na prodaju nudi Vučićeva korištena maska, „kao nova“.

 alt

„Na prodaju maska našeg dobrog predsednika Aleksandra Vučića, bacio ju je kad je izašao iz skupštine, kao nova“, navodi se u oglasu.

Koliko je ta maska nesvakidašnja i skupocjena, s obzirom da se rijetko viđa na licu Vučića, vidi se po cijeni koju je prodavac ponudio – 1.500 eura.

Dodaje i da ne prihvata zamjene i da je cijena fiksna.

Oglas je postavljen prije nedjelju dana, a kolika je zainteresovanost za predsjednikovu zaštitnu masku pokazuje podatak da je oglas vidjelo 859 potencijalnih kupaca, piše Nova.rs.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...