I ON I LAMBORGHINI ZAVRŠILI U JEZERU: Suvozač izašao na vrijeme

Ubacio u rikverc, dao po gasu i sletio u jezero.

  • Auto

  • 24. Okt. 2021  24. Okt. 2021

  • 0

Do nesreće je došlo greškom vozača.

Kako stoji u izvješću austrijske policije, nesreća se dogodila u utorak navečer kad su se 31-godišnji vozač i 40-godišnji suvozač zaustavili na parkingu uz jezero Mondsee.

Nakon što je suvozač izašao iz automobila, vozač je odlučio okrenuti svoj Lamborghini i vjerojatno je zamijenio gas i kočnicu.

Rezultat svega je bio da je ubacio u rikverc, dao po gasu i sletio u jezero, a preko 300.000 eura vrijedan Lamborghini Huracan je završio 15 metara od obale na dnu jezera. 

Vozač se na sreću spasio i isplivao zadnjim snagama iz jezera. Ubrzo su stigle spasilačka ekipa i policija te je vozaču pružena prva pomoć. Potom je odveden u obližnju bolnicu u Vöcklabruck kako bi se sanirale ozljede. 

Vozač očito nije teško stradao jer se i policija odlučila našaliti na njegov račun.

U svojoj objavi na društvenim mrežama kažu kako je netko poželio kandidirati se za nasljednika Daniela Craiga te je stoga pokušao imitirati legendarnu scenu s Lotusom iz filma Špijun koji me volio. 

Što se Lamborghinija tiče, tim od pet ronioca je nakon tri sata uz pomoć uzgonskog balona i dizalice izvukao Lamborghini na suho. 

(Index Auto) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...