LUKAČ IMA PORUKU ZA ŠEFA DODIKA: "Ja ne okrećem leđa i ne udaram u leđa"

Mi nikada nikoga nismo izdali

  • Vijesti

  • 24. Okt. 2021  

  • 1

Navode, da su odnosi unutar pozicije narušeni, te da su ministri u entitetskoj vladi, ministar policije Dragan Lukač i energetike Petar Đokić iskazali neslaganje i stav da treba napraviti bolju analizu – opovrgli su i jedan i drugi ministar. Tvrde, stoje uz Milorada Dodika.

“Mi nikada nikoga nismo izdali. Ne počivamo na principima izdaje. Osuđujemo one koji izdaju, one koji se zalažu za neke principe, a onda ih odbace. Mi sarađujemo sa Miloradom Dodikom, sarađujem sa njim. Razumijem njegovu političku borbu”, kaže Petar Đokić, ministar energetike i rudarstva RS.

“Ja sam član Vlade RS i radim sve što Vlada donosi na svojim sjednicama. To što opozicija priča priča… neka pričaju imaju pravo, to je njihova stvar. Ja ne okrećem leđa i ne udaram u leđa. Sve što radim radim otvoreno”, dodaje Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, piše N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...