NASTUP KOJI SE NE PROPUŠTA: Ahmet iz Cazina ostavio žiri „Supertalenta“ bez teksta, glavni cilj mu je bio…

Na „Supertalent“ je došao s vrlo jasnim ciljem kojeg je htio ostvariti pjevanjem hita Plavog orkestra.

  • Show

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 0

Ahmet Hirkić iz Cazina pohađa srednju školu za medicinskog tehničara u Zadru, a uz to se bavi građevinom i bauštelom. Od 3. razreda osnove škole svira klavijature, išao je i u muzičku školu, kasnije u srednjoj počinje svirati gitaru. Na „Supertalent“ je došao s vrlo jasnim ciljem kojeg je htio ostvariti pjevanjem hita Plavog orkestra.

„Glavni cilj mi je da osvojim što više trebi“, kazao je Ahmet.

„Nevjerojatno si simpatičan. O tvom pjevanju bi mogli na široko i na dugačko razglabati. Ukratko, mislim da imaš jako lijep glas i pjevat znaš, ali isto tako mislim da ove godine nećeš pobijediti u Supertalentu, ali ćeš sigurno dobiti barem deset luđačkih poruka od super komada“ – komentirala je članica žirija Maja Šuput.

Pogledajte nastup Ahmeta iz Cazina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...