MOŽE LI LUĐE: Aleksandar Vulin optužio članove SNS-a, spominjao Danila Vučića i povlačenje njegovog oca iz politike…

Prema njegovim riječima, prava meta lažnih afera i napada na Danila Vučića je Aleksandar Vučić sa idejom da se sam povuče i napusti državne funkcije.

  • Regija

  • 25. Okt. 2021  

  • 3

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je sinoć da je veoma zanimljiv „stoički mir“ sa kojom Srpska napredna stranka (SNS) posmatra borbu porodice predsjednika te države i SNS-a sa, kako je naveo, „Đilasovskim medijima i partijama“.

Vulin je za TV Pink rekao da se vodi „kontinuirana kampanja tih medija i njegovih (Đilasovih)“ partija protiv sina predsjednika države, Danila.

Dodao je da je sin predsjednika „prvo bio bahat, pa bezobrazan, pa nasilnik, pa kriminalac“ a sada je, kako je naveo „bogataš koji dijeli novac“.

„I uvek se ta laž demantuje i onda ništa“, rekao je Vulin, koji je predsjednik Partije socijalista, inače kolicionog partnera SNS-a.

Prema njegovim riječima, prava meta lažnih afera i napada na Danila Vučića je Aleksandar Vučić sa idejom da se sam povuče i napusti državne funkcije.

„Veoma je zanimljiv stoički mir, sa kojim njegova partija, koja je verovatno najmasovnija u Srbiji, posmatra tu borbu porodice Vučić“, rekao je Vulin.

Dodao je da su „oni onako uzdržani“, te ocijenio kao da „imaju jednu distancu“.

„Prosto  tumačim da su zaboravili kako su nastali, ko im je obezbedio glasove, da su zabroavili kako su postali to što jesu i da su posebno zaboravili da to jako lako prestane,  to lako prođe“, rekao je on.

Ocijenio je i da su „zaboravili da je samo borba garancija da će nastaviti“ da rade (kao i sada).

„Misle da su političke vidre ako se sklone od napada i sukoba i misle neće mene i kažu ja sam tu poltička vidra – ma ne nisi, (nego si) kukavica“, rekao je Vulin.

On je, ne precizirajući na koga konkretno misli, pozitivno ocijenio reakcije premijerke Srbije Ane Brnabić.

„Za primer je svako ko reaguje na laž i kaže ko je tu laž smislio iako zna da će bite napadnut.. i dok traje emisija ja ću biti proglašen poltronom, lažovom, ulizicom…“, rekao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...