VULIN U EKSTAZI: "Dan državnosti Srbije ne može se obilježiti bez Republike Srpske, mi smo jedno, živjeli Srbi"!

Vulin je kazao da će centralna manifestacija obilježavanja Sretenja - Dana državnosti Srbije, biti održana u Orašcu, te da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dodijeliti odlikovanja zaslužnim pojedincima i ustanovama.

  • Vijesti

  • 15. Feb. 2022  15. Feb. 2022

  • 13

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je za RTRS da je 15. februar - Dan državnosti Srbije važan dan u historiji svih Srba.

Vulin je kazao da će centralna manifestacija obilježavanja Sretenja - Dana državnosti, biti održana u Orašcu, te da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dodijeliti odlikovanja zaslužnim pojedincima i ustanovama.

Vulin je naveo da će predstavnici Republike Srpske prisustvovati obilježavanju, kazavši da se Dan državnosti Srbije ne može obilježiti bez Republike Srpske, kao ni Dan Republike Srpske bez Srbije.

"Mi smo jedno", poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije, te dodao da "Republika Srpska i Srbija zajednički obilježavaju četiri važna datuma koja pokazuju koliko su važni jedni drugima".

"Živjeli Srbi i srećan vam praznik", poručio je Vulin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...