OVO SU JESENSKI FAVORITI: Parfemi koje obožavamo čim stignu hladniji dani

Svježi jutarnji zrak i listovi svih boja koji prekrivaju parkove i ulice jasan su znak da je stigla jesen, a s njom i jesenski parfemi koji su tu da dodatno začine divnu jesensku sezonu.

  • Žena

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 1

Iako se na tržištu redovito pojavljuju i novi parfemi, na policama kupatilskih ormarića uvijek ostane dovoljno mjesta i za neke jesenske klasike, mirise kojima se vraćamo čim stignu hladniji dani. Oni se savršeno uklapaju uz baršunaste sakoe, pletivo od kašmira, mekane kapute... Dio mirisnih jesenskih miljenika izdvojili smo u nastavku teksta.

1. Le Labo Santal 33 Eau de Parfum

Posvuda je, a njegova privlačnost je neporeciva, osobito u jesen kada kožnata jakna doziva ovaj poznati koktel mirisa - kardamoma, cedrovine i sandalovine, kojem se onda samo morate prepustiti.

Obožavateljice ovog parfema vole reći da miriše na nešto skupo i svježe. Može se nositi danju i noću i u bilo koje godišnje doba, ali u hladnijim mjesecima činit će vas posebno sretnom.

2. Chanel Gabrielle

Miris je ovo, kako kažu njegovi tvorci, namijenjen ženama koje paze na svoje potrebe i izražavaju svoje mišljenje, onima koje uistinu sjaje dok pokazuju svoju blistavu osobnost.

Žene koje ga nose reći će da se radi o klasiku, cvjetnoj kompoziciji kojoj ćete se, jednom kada je probate na svojoj koži, uvijek vraćati.3. Jo Malone Pomegranate Noir Cologne

Zavodljiv je, intenzivan i zagonetan te kao stvoren za jesen i hladniji period godine. Parfem je ovo u čiju je bočicu pospremljena odvažna senzualnost. Žene koje ga vole kažu da je jedinstven, jedan od onih zbog kojih će svi znati da ste ušli u prostoriju.

4. Yves Saint Laurent Opium

Pikantan je, senzualan i moćan. Na tržištu se pojavio 2009. godine i vrlo brzo stekao vojsku obožavateljica koje ga nose u raznim prigodama.

Idealan jezbor za sve koji vole snažne mirise. Neka Opium bude vaš izbor ako volite kultne mirise, ali i ako tražite nešto što miriše dobro, ali na pomalo neobičan način.

5. Elie Saab Le Parfum Lumiere

Miris Le Parfum, koji se pojavio prije deset godina, dobio je svoju novu verziju stvorenu za jesen pred nama. Dame koje su isprobale ovaj miris kažu da je definitivno jedan od onih u kojima se uživa. Cvjetni je, elegantan, lijep, ženstven i nosiv u svim prigodama.

6. Tom Ford Oud Wood

Ovaj miris pravo je remek-djelo, tvrde oni koji su ga probali. Kreativan, složen, jedinstven, sofisticiran, luksuzan...

Kažu da je sve ono što žele i trebaju od mirisa, a njegov nevjerojatan spoj savršeno funkcionira u svim prigodama, piše zadovoljna.hr.

7. Juliette has a gun Mmmm...

Mnogi će baš za ovaj miris reći da je savršen za jesen. Kremast je, mekan, ugodan i savršeno se uklapa u sve ono što jesen predstavlja. Jedan je od onih mirisa zbog kojih ćete redovito dobivati pitanje "A koji ti je to miris?", za što je zaslužna kombinacija vanilije, nerolija i sandalovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...