ON "RECITUJE" NA TERENU UZ "KLAVIJATURE": Pred veliki istanbulski derbi, navijači Bešiktaša za Miralem Pjanića...

...pripremili fantastičan transparent.

  • Sport

  • 25. Okt. 2021  25. Okt. 2021

  • 0

Veliki derbi večeras u 19 sati će u turskoj Super Ligi odigrati Bešiktaš i Galatasaraj, u okviru 10. kola, prenosi "Dnevni avaz".

Očekuje se i nastup našeg Miralema Pjanića, od čije će forme i igre mnogo toga ovisiti večeras u timu crno-bijelih, dok se Ajdin Hasić još oporavlja od povrede.

Prema najavama turskih medija, Pjanić bi trebao početi od prve minute, a kako navijači Bešiktaša vide bh. veznjaka najbolje pokazuje fantastičan transparent na kojem je naš kreator igre prikazan kao poznati klavijaturista aludirajući na Pjanića kao majstora koji recituje fudbalsku igru.

Oba tima su u promjenljivoj formi kad je tursko prvenstvo u pitanju.

Pjanićev Bešiktaš je šesti sa 17 bodova, dok Galata zauzima osmo mjesto sa istim brojem bodova.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...