ATRAKTIVNA I OPASNA: Ovo je Bijeljinka koja je uhapšena zbog pokušaja otmice (FOTO)

Kupovina preduzeća je dogovorena za milion KM i po potpisivanju ugovora Stevanović je odmah uplatio 500.000 KM. Međutim, on je odbijao da plati ostatak, jer je tvrdio da nije objektivno prikazano stanje kioska.

  • Hronika

  • 25. Okt. 2021  

  • 2

Atraktivna Bijeljinka Diana Jović-Cvetinović, koja je uhapšena zbog pokušaja otmice poznatog advokata Miloša Stevanovića, s njim je već duže vrijeme u sporu zbog pola miliona KM.

Upravo taj spor bi mogao biti jedan od motiva zbog kojeg je Jović-Cvetinović sa još dvije osobe isplanirala otmicu bijeljinskog advokata.

 

Prije nekoliko godina preduzeće "Standard grupa", u vlasništvu advokata Miloša Stevanovića, kupilo je 22 prodajna objekta od preduzeća "Krušik", koje je poslovalo u sastavu firme "Shop&GO".

Na čelu tog preduzeća je upravo bila Diana Jović-Cvetinović.

Međutim, u međuvremenu je došlo do sudskog spora između novog vlasnika kioska i preduzeća "Krušik".

Kupovina preduzeća je dogovorena za milion KM i po potpisivanju ugovora Stevanović je odmah uplatio 500.000 KM.

Međutim, on je odbijao da plati ostatak, jer je tvrdio da nije objektivno prikazano stanje kioska.

Zbog toga je došlo do više sudskih sporova između njih, prenosi portal Srpskainfo.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...