GORE DRUŠTVENE MREŽE: Srpska misica pokazivala simbol "velike Albanije"! (FOTO)

Valentina se fotografirala sa misicom iz Albanije, Albankom s Kosmeta i sa Crnogorkom Unom Mugošom, a ovaj prizor izazvao je buru komentara na društvenim mrežama, prenosi Blic. 

  • Show

  • 26. Okt. 2021  

  • 0

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija srpske misice Valentine Petrović na kojoj pozira sa koleginicama, dok rukama pokazuju znak dvoglavog orla, što je simbol "velike Albanije". 

Valentina se fotografirala sa misicom iz Albanije, Albankom s Kosmeta i sa Crnogorkom Unom Mugošom, a ovaj prizor izazvao je buru komentara na društvenim mrežama, prenosi Blic

alt

One su rukama pokazivale dvoglavog albanskog orla, simbol takozvane “velike Albanije”. 

Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizira izbore za mis Srbije, oglasila se nakon što je u javnost isplivala sporna fotografija. 

"Bili smo ogorčeni u kompaniji kada smo vidjelu tu objavu na internetu, fotografiju koja je zaista malo je reći diskutabilna. Odmah smo zvali Valentinu jer nas je naravno interesovalo objašnjenje i kontekst tog događaja. Valentina je skrhana, nesrećna zbog kako kaže svoje lakomislenosti, a u stvari dekoncentrisanosti, što je glavni razlog da pokaže ono što nikada ne bi pokazala. Odmah je napisala izvinjenje i objašnjenje na svom Instagramu. Predložili smo kao matična kompanija da se povuče sa ovog takmičenja prije finalne večeri koja treba da bude 31. oktobra. O svemu tome ćemo precizirati sa vlasnikom i producentom Miss Interkontinental", rekla je Vesna de Vinča, prenosi Blic

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...