SVI SU OSTALI ZATEČENI: Slavni glumac upao na vjenčanje i iznenadio mladence…

Obitelj i prijatelji para nisu mogli vjerovati kad su ga ugledali kako im prilazi i čestita im na velikom danu.

  • Show

  • 29. Okt. 2021  

  • 1

Tom Hanks (65), jedan od najomiljenijih američkih glumaca koji je i poslije četiri desetljeća u zabavljačkoj industriji neopterećen slavom. Dvostruki dobitnik Oscara pokazao je to iznenadivši nedavno mladi par, Diciembrea i Tashie Farries: prišao im je dok su se fotografirali i snimali video za vjenčani album na plaži u Santa Monici.

Mladenci su u čudu uzviknuli:"To je Woody!" misleći na Hanksov lik iz animirane filmske franšize „Priča o igračkama” u kojoj daje glas šerifu Woodiju.

Obitelj i prijatelji para nisu mogli vjerovati kad su ga ugledali kako im prilazi i čestita im na velikom danu. Pričali su oko pet minuta i pozirali za fotografije kojima će se mladenci još dugo hvaliti.

"Došao je kao šećer na kraju", rekli su mladenci kad je otišao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...