DOBRA VIJEST ZA VLASNIKE VOZILA: Stigli obrasci za registraciju...

...motornih vozila.

  • Auto

  • 29. Okt. 2021  

  • 0

U Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo danas su stigli obrasci za potvrde koje se izdaju prilikom registracije motornih vozila.

Tu informaciju potvrdio je resorni ministar Admir Katica.

-Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEA) jutros je počela s isporukom u BiH, a MUP KS je dobio dovoljne količine ovih obrazaca za narednu sedmicu – naveo je.

Naglasio je da postoje obećanja da se ovakve stvari više neće ponavljajti, te da će se ubuduće isporuka otvrda o vlasništvu i potvrda o registraciji vršiti redovno, prenosi Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...