DODIKOVA KĆERKA ODGOVORILA STANIVUKOVIĆU: "Bitno da je nama dobro..."

"Baš kao što je i sam jednom priznao, a to je i ujedno i jedina istina koju je izrekao: “Moj život je kampanja.”  Bitno da je nama dobro, a on će se snaći", napisala je Gorica Dodik.

  • Mini market

  • 30. Okt. 2021  

  • 2

Mladi aktivisti opozicionih stranaka, PDP, SDS, DNS i SPS organizovali su danas na Trgu Krajine u Banjaluci simboličnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za porodicu Dodik.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković svojim prisustvom i donacijom, takođe je podržao ovu akciju.

Gorica Dodik, kćerka predsjednika SNSD i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, odgovorila je Stanivukoviću na Twitteru.

"Sjedim danas u Agapeu i posmatram Trg Krajine, porodice sa djecom, bake i deke kao uživaju u lijepom danu. Iz daljine mi privukoše pažnju dvojica dječaka koji sa kamerom trče prema autobuskoj stanici da nekoga dočekaju. Slijeće Drale, najveća rijaliti zvijezda na Balkanu sa svojom crnom zvjerkom. Nastaje borba ko će da mu otvori vrata. Kada je svoje sveto stopalo spustio na zemlju, prišle su sluge da mu poprave kaput i kosu prije nego što se upali kamera",  napisala je Gorica Dodik.

Ona dodaje da je tek tad krenula akcija i da se pojavio čovjek u žutoj jakni koji je stao da se izgrli sa Stanivukovićem pa je užurbanim korakom nastavio dalje.

"Kako se kamera spušta, čovjek staje i okrenu se za njima lagano da niko ne primjeti. Kakve izrežirane scene, kakav namješten život, kakva gluma. Baš kao što je i sam jednom priznao, a to je i ujedno i jedina istina koju je izrekao: “Moj život je kampanja.”  Bitno da je nama dobro, a on će se snaći", napisala je Gorica Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...