TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KAKNJA: Na autoputu A1 smrtno stradao pješak

Zbog uviđaja koji obavljaju policijski službenici Policijske stanice Kakanj te kojim rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK

  • Hronika

  • 31. Okt. 2021  

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na autoputu A1 u mjestu Tičići kod Kaknja, smrtno je stradao pješak- potvrdio je Feni dežurni službenik Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

“U nesreći je učestvovalo putničko motorno vozilo marke Renault, registarskih oznaka 0O3-E-598, kojim je upravljao H. M. (r. 1979. godine), smrtno je stradao N.N. pješak. Nesreća se dogodila oko 17.25, a dojavu o nesreći dobili smo u 17.45 sati”, kazao je dežurni operativni MUP-a ZDK.

Zbog uviđaja koji obavljaju policijski službenici Policijske stanice Kakanj te kojim rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK, saobraćaj je u prekidu na toj dionici autoputa A1, na relaciji Kakanj-Zenica, te se usmjerava alternativnim pravcem- magistralnim putem M17.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...