"KADA JE ON UMRO, MISILILA SAM DA JE TO KRAJ...": Dragana Mirković progovorila o najtežem trenutku u karijeri...

Dragana Mirković, sinoć je gostovala u emisiji ''Ami G Show'', kod Ognjena Amidžića na Pink TV.

  • Estrada

  • 03. Nov. 2021  

  • 0

Pjevačica Dragana Mirković je otkrila koji joj je najljepši trenutak sa suprugom Tonijem Bjelićem, i kako ju je zaprosio:

-Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu na crvenom svetlu, samo je izleteo, kaže da je tad smogao snage, ja sam se nasmejala. Atipičan ali presrećan trenutak, mnogo lepih trenutaka je bilo, kazala je pjevačica.

Dragana MirkovićScreenshot 

Otkrila je i koji joj je bio najteži trenutak u karijeri:

-Najteže mi je bilo kada sam izgubila mentora, prijatelja, čoveka kog sam volela kao oca. Kada je umro Raka Đokić ja sam mislila da je to kraj za mene, bila sam izgubljena, bila sam mlada i još osetljivija nego sada. Mislila sam da nisam u stanju da nastavim svoju karijeru, kazala je pjevačica.

Dragana MirkovićScreenshot

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...