SIPA JOŠ UVIJEK NIJE NIKOGA UHAPSILA: Oglasili se iz Tužilaštva KS

Budući da aktivnosti na terenu i dalje traju, tek po njihovom okončanju bit će poznato više informacija, potvrđeno je iz Tužilaštva KS.

  • Hronika

  • 04. Nov. 2021  04. Nov. 2021

  • 0

I dalje su u toku pretresi na području Istočnog Sarajeva i Pala koje provode pripadnici SIPA-e, u saradnji sa MUP-om RS-a i MUP-om Kantona Sarajevo.

To je potvrdila glasnogovornica Tužilaštva KS Azra Bavčić.

-Do sada je pretreseno nekoliko objekata, a među njima i jedna kancelarija Policijske uprave Pale. Pronađeni su i oduzeti određeni dokazi koji će biti korišteni u sklopu istrage ubistva sarajevskih policajaca. Također, više osoba će danas biti pozvano radi davanja izjave – kazala je.

Do ovog trenutka niko nije lišen slobode.

Budući da aktivnosti na terenu i dalje traju, tek po njihovom okončanju bit će poznato više informacija, potvrđeno je iz Tužilaštva KS.

Akcija se provodi po naredbi Tužilaštva Kantona Sarajevo i u saradnji sa Obavještajno sigurnosnom agencijom BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...