SIDRAN O GOSTOVANJU VLADISLAVA JOVANOVIĆA NA "FACE TV": "Je li Hitlerov ministar mogao Poljacima na TV Varšava objašnjavati šta im se dešavalo?"

Penzionisani diplomata Jovanović je krivca za aktuelnu krizu pronašao u Uredu Visokog predstavnika koji se "koristi zastrašivanjem".

  • Mini market

  • 06. Nov. 2021  06. Nov. 2021

  • 28

"Naše goste danas i sutra smo pažljivo birali, prekoustra u BiH dolazi Escobar", kazao je sinoć na Face TV  voditelj Senad Hadžifejzović u uvodu razgovora sa Zlatkom Miletićem, poslanikom u Domu naroda BiH.

Večeras je Hadžifejzović ugostio jednog "pažljivo biranog gosta" Vladislava Jovanovića , ministra vanjskih poslova SR Jugoslavije tokom agresije te državne tvorevine na Bosnu i Hercegovinu. Miloševićev ratni ministar je tokom razgovora pokazao podjednaku vrstu razmijevanja prema secesionisitčkoj poltici Milorada Dodika kakvu je prije nekoliko nedjelja na istoj televiziji demonstrirao Dodikov lobista Obrad Kesić koji je masno plaćen iz budžeta RS pored ostalog i da u medijima normalizira i opravdava sve što lider SNSD-a poduzima, pa i izdvajanje RS od Bosne i Hercegovine.

Penzionisani diplomata Jovanović je krivca za aktuelnu krizu pronašao u Uredu Visokog predstavnika koji se "koristi zastrašivanjem".

Na gostovanje Miloševićevog ministra vanjskih poslova oporo i sarkastično je reagirao književnik Abdulah Sidran koji je na svom twiter nalogu napisao:

"Eno, na TV Varšave, doveli Hitlerovog ministra vanjskih poslova da poljskom narodu protumači bivše i buduće događaje".

alt

(SB)    

Komentari - Ukupno 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...