„VI STE HERCEGOVCI, TI I MUŽ IZGLEDATE KAO…“: Govor mržnje na Instagramu, poznata glumica porijeklom iz Širokog Brijega ponovo na udaru....

U njezin inbox ovaj put je stigao niz ružnih poruka jedne korisnice, a Marijana ih je odlučila pokazati svima. 

  • Estrada

  • 09. Nov. 2021  09. Nov. 2021

  • 3

Zagrebačka glumica Marijana Mikulić (39) na Instagram profilu često objavljuje dogodovštine iz obiteljskog života, ali i prokomentira razne komentare koje dobiva od strane pratitelja. U njezin inbox ovaj put je stigao niz ružnih poruka jedne korisnice, a Marijana ih je odlučila pokazati svima. 

Naime, glumici je ista pratiteljica već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada se problem stvorio oko njezinog porijekla 

- Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake, napisala joj je pa je prozvala zbog načina na koji je upoznala supruga:

24sata Foto: Instagram

- Bitno je da ste vi na svadbi vidjeli svog muža i rekli: 'Taj će biti moj'. Izgledate kao tetka i nećak, napisala je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...