ŠIROKOBRIJEŽANKA ODGOVORILA SARAJKI: Glumica Marijana Mikulić spustila na zemlju Hanu Hadžiavdagić...

Marijana Mikulić glumica je i majka trojice dječaka. Iz svoje je perspektive na blogu odgovorila influencerici Hani Hadžiavdagić, koja je nedavno kritizirala majke kojima je teško dane karantene provoditi uz njihovu djecu

  • Estrada

  • 13. Maj 2020  

  • 0

Blogerica i bivša voditeljica Hana Hadžiavdagić kritizirala je nedavno na svom Instagramu žene koje govore da im je teško tokom karantene biti zatvorenima s djecom. Hana je napisala kako je svjesna da nije kompetentna govoriti na tu temu ali je ipak napisala:

"Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karanteni. Te beba ovako, te starije dijete onako... Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno, kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove", pričala je Hadžiavdagić.

"Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati! Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju", napisala je Hana.

Putem bloga Hani je odgovorila glumica i majka Marijana Mikulić. Majka troje djece odgovorila je pisanim putem Hani, rekavši da razumije da svi mi lako pametujemo drugima.

"A ona, eto, uz stalne objave fensi života, u luksuzu, s voljenim mužem, savršenim životom, kuka i piše kako jedva čeka da joj se vrati njen život. Njen normalan život. Iznad moje glave tisuću je upitnika. Mi s djecom, znači, nemamo pravo napisati da želimo natrag svoj život. Iako volimo svoju djecu više od života, i za njih smo spremni dati taj isti život. Ali znači, rodile smo, i nemamo pravo pisati da nam je teško. Pa nije samo stvar toga da smo s tom djecom po cijele dane i kuhamo, peremo, s njima gledamo crtiće i slično, pa mi je sad teško biti uopće s mojom vlastitom djecom. Pobogu je l' netko razmišlja da tu djecu treba prehraniti. Da se nešto mora i raditi, zaraditi. Imale jedno, troje ili petero, mi s djecom smo preko noći postale "sve u jedan" - majke, čistačice, kuharice, učiteljice, tete u vrtiću, koje moraju sada u isto vrijeme od doma i raditi. Pa nismo mi na plaćenom godišnjem. A u isto vrijeme pandemija, pa se ne smije nikud s tom djecom, ni van, ni na druženja", napisala je Marijana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...