AMEL TUKA PORUČIO DŽEKI: "Ako ti ne budeš mogao..." (FOTO)

"...u subotu, preporuči me selektoru. S loptom sam na ti, a mogu i potrčati. Želim ti brz oporavak, kapitenu!"

  • Sport

  • 10. Nov. 2021  10. Nov. 2021

  • 1

Najbolji bosanskohercegovački atletičar, Amel Tuka posjetio je Nogometni savez Bosne i Hercegovine gdje se sastao s generalnim sekretarom Adnanom Džemidžićem.

Objavljuje Amel TukaSrijeda, 10. studenoga 2021.

"Zahvaljujem Nogometnom savezu BiH na pozivu. Uvijek mi je drago kad imam priliku podržati Zmajeve, pogotovo u ovako važnim utakmicama. Navijaću svim srcem za naše reprezentativce i ne sumnjam da će ostvariti plasman u baraž. Želim puno sreće "Zmajevima" i Nogometnom savezu u susretima sa Finskom i Ukrajinom", rekao je Amel Tuka, navodi BHRT,

Džemidžić je zahvalio Tuki na podršci i poklonio mu dres reprezentacije naše zemlje, saopćeno je iz NSBiH.

Tuka se na svom Facebook profilu našalio zajedno sa Edinom Džekom. Poručio je našem kapitenu da ga preporuči selektoru za narednu utakmicu:

"Ako ti ne mogneš u subotu, preporuči me selektoru. S loptom sam na ti, a mogu i potrčati. Želim ti brz oporavak, kapitenu!"

Skupa slika Edin Džeko, ako ti ne mognes u subotu, preporuci me selektoru. S loptom sam na ti, a mogu i potrcati Zelim ti brz oporavak, kapitenu!

Objavljuje Amel TukaSrijeda, 10. studenoga 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...