OVO JE GLAMUR: Meghan Markle u haljini koja zaslužuje da se vidi iz svih uglova (FOTO)

Uz haljinu iskombinirala je satenske crvene štikle Giuseppe Zanotti koje su bojom odgovarale crvenim makovima koje su i ona i princ Harry nosili kao ukras na svojoj odjeći, a koji su simbol sjećanja.

  • Žena

  • 11. Nov. 2021  11. Nov. 2021

  • 0

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u srijedu navečer bili su dio glamuroznog gala događanja u New Yorku. Prisustvovali su naime proslavi vojske uoči američkog Dana veterana i britanskog Dana primirja.

Na događaj naziva "Salute to Freedom" (Pozdrav slobodi) Meghan Markle stigla je u raskošnoj crvenoj haljini Caroline Herrere koja zaslužuje da ju se vidi iz svih kutova. Sprijeda haljinu bez rukava karakteriziraju duboki dekolte i odvažni prorez koji seže do bedara, dok straga dah oduzima dugi šlep.

Vojvotkinja je još jednom potvrdila da zna kako zablistati na crvenom tepihu, ali i da je crvena njezina boja te da jojvatrene nijanse savršeno pristaju.

Meghan Markle u raskošnoj crvenoj haljini - 1Meghan Markle u haljini Caroline Herrere (Foto: Afp)


Uz očaravajuću haljinu iskombinirala je satenske crvene štikle Giuseppe Zanotti koje su bojom odgovarale crvenim makovima koje su i ona i princ Harry nosili kao ukras na svojoj odjeći, a koji su simbol sjećanja.

Još nekoliko narukvica i elegantna punđa bili su dovoljni za apsolutno spektakularno izdanje vojvotkinje kojoj je društvo pravio suprug koji je za ovo događanje odabrao crno odijelo, piše Zadovoljna.hr.

Meghan Markle u raskošnoj crvenoj haljini - 4Dio haljine je i dugi šlep (Foto: Afp)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...