PREDSJEDNIK NEZAVISNOG BLOKA UVJEREN: “Nestaće i Dodik i njegova…”

Šepić je još rekao da oko izbornog zakona nije optimista, jer ne vidi da se to ide pravim putem i ne vidi da ima spremnosti od glavnih aktera.

  • Mini market

  • 11. Nov. 2021  11. Nov. 2021

  • 1

"Uvjeren sam da rata neće biti, nestaće i Dodik i njegova politika", rekao je predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić.

"Dodik nas je gurnuo u situaciju straha i tenzija. Postiglo se to da se ne priča ni o kakvim drugim problemima. Oni su uspjeli. Sva je politika i igranka bila oko ovoga, uveli su ljudima strah," istakao je Šepić.

Na upite šta misli o posjeti Milorada Dodika Ljubljani, Šepić je istakao da ta posjeta pomaže svima nama.

"To pomaže svima nama i prijateljima da se on jasnije pozicionira, mi to znamo. Njegov plan će dobiti "vjetar u leđa" od tih ljudi, jer ti ljudi su problem i Evropi."

Šepić je još rekao da oko izbornog zakona nije optimista, jer ne vidi da se to ide pravim putem i ne vidi da ima spremnosti od glavnih aktera.

"Ono što mislim da se treba desiti  i ono oko čega bi se svi morali složiti, i gdje bi nam morala Međunarodna zajednica pomoći, jeste da promjenimo izborni zakon u tehničkom dijelu, to jeste da dobijemo poštene izbore, elektronsko glasanje i skeniranje glasačkih listića, i onda ćemo vidjeti neke druge ljude", rekao je Šepić za BHT1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...