LUDNICA NA INSTAGRAMU: Brozović se našalio na svoj račun, stigle urnebesne reakcije Džeke i Lovrena...

Najviše je reakcija izazvao komentar kojeg je ostavio Andrea Ranocchia.

  • Zabava

  • 12. Nov. 2021  

  • 0

Marcelo Brozović je u 31. minuti sinoćnje utakmice Hrvatske protiv Malte postigao autogol, no on nije imao veliku važnost za konačni rezultat utakmice jer su Vatreni slavili s visokih 7:1.

Brozović se na Instagramu "pohvalio" ovim golom, a to je izazvalo i zanimljive komentare njegovih suigrača.

Odmah su javio Dejan Lovren: "Asistencija i gol, samo rijetki to mogu. Raketa do mjeseca", poručio je Lovren Brozoviću.

image

Javili su se i Brozovićevi klupski suigrači iz Intera. I Edin Džeko je, poput Lovrena, istaknuo kako je ovo i gol i asistencija. "Gol i asistencija, lagano", napisao je reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je sve popratio s nekoliko emotikona koji plaču od smijeha.

Najviše je reakcija izazvao komentar kojeg je ostavio Andrea Ranocchia. "Konačno ti sutra operiraju lice. Budi sladak", napisao je Ranocchia i dobio više od 5.000 lajkova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...