„ČUJ, MILE RONHILL DIJELI NEKOME LEKCIJE, OSVJEDOČENI RATNI…“: Oštre reakcije na izjave Milorada Dodika, brutalan odgovor Branislava Borenovića, oglasila se i Svetlana Cenić…

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik posljednjim je medijskim istupima izazvao oštre reakcije na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 13. Nov. 2021  

  • 0

Profesorica Svetlana Cenić reagirala je na Dodikov intervju hrvatskom RTL-u.

-Ko nije gledao Dodika na RTL-u, propustio je da čuje dvostruke aršine za Vukovar i Srebrenicu. Propustio je da čuje da on nije učestvovao u ratu, već se bavio politikom. Propustio je da sluša, kao i obično, da sam sebi protivrječi, poručila je Svetlana Cenić.

Mnogo oštriji prema Dodiku bio je lider PDP-a Branislav Borenović.

-Čuj, Mile Ronhil dijeli nekome lekcije, osvjedočeni ratni dezerter i poznati koridorski švercer cigareta Vek, Partner, Ronhill, Drina… Pedi Ešdaunov i Grejem Dejev doušnik. Preverant koji danas ne smije ni prozboriti tri riječi- Vojska Republike Srpske, Pravi licemjer i varalica, poručio je Borenović nakon Dodikovih izjava za Srnu.

Podsjetimo, Milorad Dodik je u razgovoru za hrvatski RTL govorio o svojoj ulozi u ratu, a integralni intervju možete pogledati u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...