EUFORIJA PRED MEČ NA BILINOM POLJU: Pogledajte kakva atmosfera vlada na ulicama Zenice (FOTO, VIDEO)

U Zenici se od jutros osjeti nogometna atmosfera koja je jedno vrijeme bila “poljuljana” lošim rezultatima, no dobre igre u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo vratile su nadu u reprezentaciju.

  • Sport

  • 13. Nov. 2021  13. Nov. 2021

  • 1

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine od 15 sati igra meč protiv Finske na Bilinom polju, a navijači Zmajeva već su se zaputili ka najvećem zeničkom stadionu.

U Zenici se od jutros osjeti nogometna atmosfera koja je jedno vrijeme bila “poljuljana” lošim rezultatima, no dobre igre u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo vratile su nadu u reprezentaciju, piše Hayat.

alt

Tako se danas očekuje vatrena atmosfera na Bilinom polju. Veliki broj navijača, kako iz Zenice, tako i ostatka naše zemlje krenuo je na stadion i pružit će veliku podršku bh. nogometašima u borbi protiv Finske.

altalt

Očekuje se prepun stadion koji će, nadamo se, voditi Zmajeve do pobjede od krucijalne važnosti za ishod cijele grupe. Na zeničkim ulicama navijači iskazuju optimizam i u velikim grupama pohode ka stadionu koji će biti poprište današnjeg duela.

altalt

Džeko razočaran jer ne igra danas: Momcima treba podrška, ostavit će zadnji atom snage

altalt

Nakon dužeg vremena Bilino polje bi trebalo biti puno, a za svaku pohvalu je i to što je testiranje na koronavirus organizovano na odličan način. Gužvi nema i nadležni su odlično rasporedili navijače kako bi svi pravovremeno došli do dokumenta s kojim se ulazi na stadion.

altalt

Podsjetimo, u meču koji se igra od 15 sati neće igrati Edin Džeko pošto se kapiten reprezentacije nije uspio oporaviti od povrede. Ipak, Džeko je pozvao navijače da pruže podršku Zmajevima u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

alt

Meč između BiH i Finske igra se na Bilinom polju u 15 sati, a glavni sudija je popularni Englez Michael Oliver, sklon donošenju diskutabilnih odluka. Ipak, kao arbitar s velikim iskustvom najkomplikovanijih mečeva, UEFA ga je odabrala za duel u Zenici.

Foto i video: Hayat

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...