KAD ONA PROLAZI TRESU SE TRIBINE: Susjedi na stadionu željno iščekuju zgodnu Ruskinju, pogledajte čime se na Instagramu hvali jedna od najljepših žena na svijetu…

Ona i 34-godišnji Kudrajšov imaju dvoje djece i na društvenim mrežama često dijele detalje iz svoga privatnog života.

  • Show

  • 14. Nov. 2021  14. Nov. 2021

  • 0

Nastja Kudrjašova, supruga igrača ruske nogometne reprezentacije Fjodora Kudrjašova, jedna je od najljepših žena na svijetu. Ona i 34-godišnji Kudrajšov imaju dvoje djece i na društvenim mrežama često dijele detalje iz svoga privatnog života.

Kudrjašov je trenutno s reprezentacijom i mogao bi u igrati danas na Poljudu protiv Hrvatske u utakmici koja će, po svemu sudeći, odlučiti pobjednika grupe i izravnog putnika na SP 2022.

No, pustimo sad malo nogomet.

Pogledajte čime se na Instagramu hvali lijepa Ruskinja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...