NAVIJAČI KOMENTIRALI MUZIKU NA POLJUDU: "Čestitke Hercegovini na plasmanu"

“Zabio Rus, Hrvatska ide na SP, pjeva se Hercegovini. A kako drugačije”, dodao je.

  • Sport

  • 14. Nov. 2021  14. Nov. 2021

  • 2

Fudbalska reprezentacija Hrvatske večeras je osigurala učešće na Mundijalu, a utkamica se igrala na prepunom stadionu Poljud.

Mnogi korisnici društvenih mreža su nakon utakmice komentirali odabir muzike na Poljudu, piše N1.

“Čestitke zemlji Hercegovini na plasmanu na SP protiv Rusije želi cijeli Poljud”, komentirao je Nikola Baketa na Twitteru referirajući se na pjesmu Moja Hercegovina, koja je svirala nakon pobjede Hrvatske.

Zabio Rus, Hrvatska ide na SP, pjeva se Hercegovini. A kako drugačije”, dodao je.

Ubrzo su se u raspravu uključili i drugi korisnici društvenih mreža.

“Ok, Hercegovina se plasirala. Kad će Hrvatska?”, “Hrvatska pobijedi, a na razglas puštaju Bulića i njegovu Hercegovinu…”, “Od toliko pjesama, oni o Hercegovini pjevaju”, “Pa neće Cecu valjda na Poljudu puštati”, “Potpuno se slažem. Nemam ništa protiv Bulića, čak mi je i lijepa ta pjesma. Ali ono Hrvatska igra”, neki su od komentara koji se mogu vidjeti na društvenim mrežama.

Nije dugo trebalo da se razvije prepirka među komentatorima.

“I u čemu je problem?”, “Ja ne vidim problem”, “Pa izbornik nam je iz Livna”, “Pa kome to smeta? Od tamo je izbornik i pola naše reprezentacije”, “Zašto širiti mržnju? Što bi trebali puštati?”  pisali su drugi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...